Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Oprezno s novcem na internetu

Oprezno s novcem na internetu

Provjerite stranice prije nego što dajete novac

U današnjem modernom dobu, većina stvari možete obaviti iz udobnosti svojega doma. Primjerice, možete obaviti svoju tjednu kupovinu namirnica, riješiti neke stvari kod svoje banke, rezervirati avionske karte, pa čak i završiti neki tečaj. Nema toga što se ne možete riješiti već preko svojeg pametnog telefona. Tehnologija je definitivno olakšala mnoge stvari. No, kao i sa svim drugim stvarima u životu, morate uvijek biti na oprezu. Na internetu pogotovo, jer ne želite da vas netko iskoristi i uzme vam sav vaš teško zarađeni novac. Opasnost dolazi u raznim oblicima, i često budemo prenaivni i brzopleti te se dajemo lako prevariti. To se često dogodi kod osoba koje nemaju naviku kupovati preko interneta, ili generalno ne idu previše na internet. Ali, to se može dogoditi čak i onima s puno iskustva! Nitko nije spašen od toga. Kako biste sigurno surfali kroz internet, kupovali i trošili svoj novac, otkriti ćemo vam neke trikove i dati vam korisne savjete s ciljem sprječavanja ikakvih posljedica.

Kako sigurno trošiti novac online

Želite si nešto kupiti, primjerice gledate si novi mobitel i pronašli ste onaj koji tražite po jako dobroj ponudi, po ponudi kojoj nitko drugi ne nudi. No, pripazite. Upravo je ovo pravi primjer kako vas žele prevariti i uzeti vam novac, te zauzvrat vam ne budu ništa poslali na adresu. Puno ljudi se do sada na ovakav ili sličan našli u klopci te su izgubili sav svoj novac sa računa. Kako biste to izbjegli, veoma je bitno da pazite gdje naručujete stvari. Preporuka vam je kupovati preko ovlaštenih prodavača, najbolje kod onih kod kojih ste prije kupovali. Također, ako ste kao otišli na stranicu od brenda, provjerite je li to prava njihova stranica, jer prevaranti često kopiraju njihove stranice kako bi ih lakše ulovili u zamku. Ako od nekoga po prvi puta kupujete, dobro je odabrati opciju plaćanjem pouzećem kako bi se zaštitili. Isto tako, nemojte nikada nikome otkrivati detalje svoje kartice ili im slati sliku kartice.

Pazite svoj novac kada ste na internetu

Isto tako, kada želite si ugovoriti kredit ili mali zajam kod banke, pazite kod koga ugovarate. Uvijek na svakom tržištu postoje oni pravi i prevaranti. Tako je i kada su online banke i kreditne kuće u pitanju. Ukoliko vam treba dodatni novac, dobro je otići kod provjerenih kreditnih institucija o kojima se najviše priča i za koje možete pronaći recenzije na forumima. Kreditne kuće vam od drugih konkurenata nude najpovoljnije kredite s kojima možete veoma brzo doći do dodatnog novca. Njihovi nenamjenski krediti su vam odličan izbor, jer dobiveni novac možete u bilo koje svrhe iskoristiti, bez da morate o namjeni kredita obavijestiti svojeg bankara. Također, cijeli postupak ugovaranja kredita se odvija preko njihove web stranice i možete iz mira i udobnosti svojega doma riješiti cijeli postupak. Ukoliko ste zahtjev poslali tokom njihovog radnog vremena, već za 15 minuta ćete dobiti povratne informacije i po uspješnom odobrenju slijedi isplata novca na vaš račun.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (321 ocjena)