Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Brze pozajmice

Brze pozajmice

Pozajmljivanje novca nikada nije lak zadatak. Em povlači za sobom određenu stigmu, em narušava obiteljske odnose. Iako to nevoljko priznajemo, posuđivanje novca od obitelji ili prijatelje nerijetko mijenja dinamiku odnosa htjeli mi to priznati ili ne. Upravo se zbog tog razloga sve veći broj ljudi odlučuje za posudbu novca preko financijskih institucija. Nema bespotrebnog zadiranja u intimu i preispitivanja na što ste novac potrošili kao što to često bude s članovima obitelji. Takva je posudba striktno poslovna i samim time laka za održavanje.

Kada su u pitanju manje svote novca, sve su traženije brze pozajmice. One se temelje na kratkom roku otplate i manjim iznosima koje je lako vratiti. Sastavni su dio ponude kreditnih kuća koje se ih na tržište uvele prije 10-ak godina. Tim su brzim način posudbe promijenile poslovanje i ostalih financijskih institucija koje su se morale prilagoditi ne samo potrebama tržišta nego i samim klijentima. Realizacija kreditiranja je postala brža i jednostavnija, a na prvo mjesto je stavljen klijent.

Kako do brze pozajmice?

Brze pozajmice idealne su za krpanje rupa u kućnom budžetu, pokrivanje neplaniranih troškova, saniranje kućanskih popravaka, plaćanje zdravstvenih pretraga… Odnosno za sve ono što vaš budžet trenutno ne može samostalno otrpjeti. U svojoj ih ponudi imaju kreditne kuće koje su se specijalizirale za jednostavan način pozajmljivanja novca. Banke zasad nude druge vrste brzog kreditiranja, ali ne i pozajmice.

Brze pozajmice dostupne su na internetskim stranicama kreditnih kuća. Možete ih zatražiti bez da podižete noge s kauča. Sve se može obaviti online putem, a dovoljne su vam osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Po odobrenju zahtjeva novac na račun sjeda u svega nekoliko minuta ili najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Je li za brze pozajmice potreban zalog?

Brze pozajmice temelje se na manjim svotama novca i kao takve ne predstavljaju prevelik rizik za kreditnu kuću. Samim time zalog kao oblik osiguranja u vidu nekretnine, pokretnine, police životnog osiguranja ili korištenje jamca i sudužnika nije potreban. Otplatu brze pozajmice klijent jamči svojom financijskom urednošću koja je ujedno i preduvjet za dobivanje pozajmice.

Je li za brze pozajmice potrebna ovjera poslodavca?

Brze pozajmice ne zahtijevaju ovjeru poslodavca. On je samim time izbačen iz jednadžbe kreditiranja u kojoj je bio prisutan sve ove godine. To je uvelike olakšalo svima onima koji se nisu usudili pitati poslodavca za Bon 1 ili Bon 2, ali i za one koji nisu htjeli da im poslodavac zna da im treba kredit ili pozajmica bilo koje vrste.

Česta pitanja za brze pozajmice:

Što su brze pozajmice?

Brze pozajmice su naziv za financijsku uslugu koju nudimo svojim klijentima. Ovo je vrlo jednostavno i brzo rješenje da dođete do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Za brzu pozajmicu dovoljna vam je osnovna dokumentacija. Saznaj više.

Mogu li dobiti brzu pozajmicu na rate?

Naravno, nudimo mogućnost zajma novca do 12 mjesečnih rata što će vam olakšati otplatu i omogućiti vam da riješite svoje financijske probleme. Usporedite ratu uz naš kreditni kalkulator. Ponuda pozajmica.

Koliki je najveći iznos brze pozajmice?

Trenutno možete zatražiti brzu pozajmicu u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR. Dovoljno je da putem kalkulatora odredite iznos koji vam je potreban za isplatu, a sve ostale informacije oko troškova bit će vam odmah prikazane. Vidi više.

Na koji način se isplaćuju brze pozajmice?

Poslujemo profesionalno i transparentno. Sve transakcije i svaka isplata pozajmice ide direktno preko vašeg bankovnog računa što znači da za brzu pozajmicu trebate imati tekući račun kako bi vam mogli isplatiti novac. Pročitaj ostale informacije.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (314 ocjena)