Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Brzi krediti preko interneta

Brzi krediti preko interneta

Internet je tu da nam olakša svakodnevni život. To su itekako dobro iskoristile kreditne kuće koje su svoje poslovanje u potpunosti prilagodile potrebama klijenata. Banke još uvijek kaskaju po tom pitanju, ali i tu se vidi pomak u posljednjih nekoliko godina. Ljudi sve više cijene svoje slobodno vrijeme i pomno paze na što će ga i kako potrošiti. Pa zašto onda stajati u dugim redovima, kad sve možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma?! To je bila nit vodilja kreditnim kućama koje su postavile malo drugačije temelje financijskog poslovanja u Lijepoj našoj.

Što nude kreditne kuće, a što banke?

U svojoj ponudi kreditne kuće imaju brze kredite preko interneta. Riječ je o posebnoj vrsti kreditiranja čija kompletna realizacija ide isključivo online putem. Sve od podnošenja zahtjeva do potpisivanja ugovora obavlja se preko interneta. Nema bespotrebnih čekanja u redovima niti hodočašćenja po državnim institucijama što je nerijetko slučaj s bankama. Naime, banke još uvijek omogućuju tek djelomičnu realizaciju kredita online putem. Najčešće se samo zahtjev može podnijeti na taj način, dok se ostatak obavlja u poslovnicama. Kreditne kuće taj su dio maknule iz jednadžbe i omogućile klijentu da do kredita dođu u svega nekoliko minuta.

Brzi krediti preko interneta: Financijska injekcija za nepredvidive situacije

Brzi krediti preko interneta osmišljeni su za hitne i nepredvidive situacije kao što su iznenadna putovanja, slavlja, skupe zdravstvene pretrage, saniranje minusa na tekućem računu, kućanski popravci i slično. Brzi krediti preko interneta u kreditnim su kućama dostupni na temelju provjere financijske slike. Najvažnije je da klijent ima redovna primanja i da uredno podmiruje svoja dugovanja. Ako zadovoljava te uvjete, brzi krediti preko interneta dostupni su mu uz samo presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Brzi krediti preko interneta: Klijenti sami kreiraju rok otplate

Brzi krediti preko interneta temelje se na manjim iznosima i kratkom roku otplate. Upravo je ovo potonje ono što klijenti ističu kao najveća prednost. I dok banke određuju minimalni otplatni rok od 12 mjeseci, kreditne su kuće puno fleksibilnije i prilagođavaju se potrebama klijenta. Što znači da ih klijenti mogu otplatiti već na sljedećoj plaći i ponovno zatražiti ukoliko se javi potreba.

Brzi krediti preko interneta ne iziskuju jamce ni sudužnike

S obzirom na manje iznose, brzi krediti preko interneta, ne predstavljaju prevelik rizik za kreditnu kuću pa ista ne iziskuje nikakvo jamstvo naplate. Iz cijele su jednadžbe izbačeni zalog u nekretninama i pokretninama kao i korištenje jamca ili sudužnika. Samim time maksimalno je ubrzan proces isplate brzih kredita preko interneta. Brzi krediti preko interneta na račun sjedaju u svega nekoliko minuta ili najkasnije u roku od 24 sata.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (226 ocjena)