Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca

Gotovo da ne postoji građanin Lijepe naše koji barem jednom u životu nije zatražio kredit. Ukupni krediti Hrvata iznose oko 16,5 milijardi EUR što nimalo ne čudi s obzirom na cijene stambenih kredita i iznimno visoke životne troškove. Samo režije premašuju polovicu prosječne hrvatske plaće koja iznosi otprilike 1000 EUR. S time da treba imati na pameti da dobar dio građana živi s minimalcem. Ne čudi stoga nimalo što su najtraženiji oblici kreditiranja brzi i nenamjenski.

Što manje procedure, to bolje. Ovime su se vodile kreditne kuće koje su tijekom deset godina otkad su na našem tržištu promijenile kreditiranje iz korijena. Naime, one su iz jednadžbe izbacile sve suvišne korake, a jedan od najvažnijih među njima je svakako poslodavac.

Banke su inzistirale na ovjeri poslodavac i prilaganju Bona 1 ili Bona 2 prilikom traženja kredita. Time mnogi poslodavci nisu bili zadovoljni jer nisu htjeli svojim zaposlenicima dati uvid u svoje poslovanje. Jednako tako velik broj zaposlenika nije se htio dovesti u situaciju da mora moliti za isto ili pak dati do znanja poslodavcu zašto mu kredit uopće treba. Sada to više nije potrebno, barem kad su kreditne kuće u pitanju. One su na tržište plasirale brze pozajmice bez ovjere poslodavca. Kako im samo ime govori u cijeloj priči više nema poslodavca.

Kako do brze pozajmice bez ovjere poslodavca

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca dostupne su na online stranicama kreditnih kuća. Samo podnošenje zahtjeva je maksimalno pojednostavljeno i svedeno na dokumentaciju koji već svatko od nas ima doma. Riječ je o preslici osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Ne morate ni izlaziti iz kuće da biste zatražili i dobili brze pozajmice bez ovjere poslodavca.

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca odobravaju se na temelju financijske urednosti. Kreditne kuće pomno prate da klijenti imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja, ali im za razliku od banaka nije bitan ugovor o radu, stanje poslodavca, status jamca i slično.

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca: Kratak rok otplate jednak je nižoj kamatnoj stopi

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca najčešće podrazumijevaju manje iznose i kratak rok otplate. Upravo se ovo potonje klijentima najviše sviđa jer ih brzo mogu otplatiti, ali i ponovno zatražiti ukoliko se pojavi potreba. S obzirom na kratak rok otplate ukupna vraćena kamatna stopa manja je nego kod dugoročnih kredita.

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca isplaćuju se svega 15 minuta

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca se po obradi zahtjeva isplaćuju na račun u najkraćem mogućem roku. Taj rok najčešće iznosi oko 15 minuta, ali novac uvijek na račun sjeda u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. Tako klijent uvijek zna kada može računati na novac.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (277 ocjena)