Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Brzi zajam

Brzi zajam

Novac danas kola puno brže nego prije desetak godina. Postao je roba kao i bilo koja druga što je omogućilo i bolji protok iste. Tome su uvelike pridonijele kreditne kuće koje su svoje poslovanje izgradile na brzom i jednostavnom načinu posuđivanju novca. Iz jednadžbe su izbacile sve suvišne faktore kako bi njihovi proizvodi poput brzih zajmova, brzih pozajmica i expressnih kredita uistinu bili toliko brzi kao što im samo ime govori. To je unijelo promjene i u bankarski sustav koji se počeo mijenjati pa sada omogućuje podnošenje zahtjeva online putem. No kreditne kuće i tu prednjače jer kompletna realizacija kod njih ide preko interneta – sve od podnošenja zahtjeva do isplate samog brzog zajma.

Kako odabrati najbolju ponudu za brzi zajam

Kad je situacija hitna, nije uvijek lako zadržati hladnu glavu. A to je u takvim situacijama od krucijalne važnosti jer posljedice nepromišljenih odluka mogu biti itekako teške. Kod odabira kreditne kuće valja provjeriti legitimitet istih jer ne posluju sve u skladu sa zakonom. Neke love u mutnom pa novac posuđuju bez ikakvih pisanih tragova. Što znači da se ne potpisuje nikakav ugovor niti se novac isplaćuje preko tekućeg računa. Sve ide na ruke pa nema ni dokaza o posudbi. Samim time ostaje mjesta za razne manipulacije. Stoga se prije odabira najbolje ponude za brzi zajam preporučuje provjeriti kreditnu kuću i njezino poslovanje. Pritom mogu pomoći i sudski i obrtni registar te kreditni oglasnik u kojem stvarni korisnici ocjenjuju najbolje ponude.

Brzi zajam i kako do njega u što kraćem roku

Brzi zajam u ponudu je kreditnih kuća. Njegova kompletna realizacija ide online putem uz minimalnu dokumentaciju. Tko zahtjev za brzim zajmom možete podnijeti iz udobnosti vlastitog doma, na putu do posla ili dok čekate kavu s prijateljicom. Sve je maksimalno pojednostavljeno tako da ga mogu zatražiti građani svih generacija. Idealna je opcija i za zaposlene i za umirovljenike jer se brzi zajam odobrava samo na temelju financijske urednosti. Ne provjeravaju se ni kreditna sposobnost ni vrst ugovora o radu niti se u cijelu priču uvlači poslodavac. Najvažnije je da klijent ima redovna primanja i uredno podmiruje svoja dugovanja.

Brzi zajam: Nenamjenska opcija koja na račun sjeda za 24 sata

Brzi zajam odobrava se u svega nekoliko minuta i klijent ga može koristiti u koju god svrhu želi. Kreditna kuća s obzirom da se radi o manjoj svoti novca ne uvjetuje namjenu brzog zajma. To uvelike pridonosi popularnosti ovog načina kreditiranja kao i sama brzina isplata novca koja nikada nije dulja od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (323 ocjena)