Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Brzi krediti za prezadužene

Brzi krediti za prezadužene

Život s dugom iskusio je u nekom periodu gotovo svaki građanin Hrvatske. Više od 240 tisuća blokiranih građana i ukupan dug od gotovo 2.5 milijardi eura dokaz je da je situacija i više nego ozbiljna. Nikako u prilog tome ne ide ni trenutno stanje prema kojem je gotovo osam tisuća ljudi izgubilo posao, a ove crne brojke mogle bi biti tek početak. Prezaduženost je postala svakodnevica u Lijepoj našoj, a taga su itekako svjesni u kreditnim kućama koje su u svoju lepezu proizvoda uvrstile specijalizirane brze kredite za prezadužene.

Banke i dalje odbijaju bilo kakvu mogućnost ovakve vrste kredita jer ih smatraju prevelikim rizikom za poslovanje. Ako kreditna izvješća na koja se oslanjaju nisu pozitivna, banke će odbiti bilo kakvo podizanje kredita. Kreditnu sposobnost može narušiti i dug od svega nekoliko kuna. Tu na scenu stupaju kreditne kuće koje su prepoznale potrebu na tržištu za brzim kreditima za prezadužene.

Brzi krediti za prezadužene dostupni su bez izlaska iz kuće

Brzi krediti za prezadužene namijenjeni su svima onima koji su se našli u raljama dugova. Ne odobravaju se na temelju kreditne sposobnosti kao što to rade banke, već na temelju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Pojedine kreditne kuće zahtijevaju ugovor na neodređeno kao svojevrsno jamstvo. No najvažnije je da klijenti imaju redovna primanja.

Brzi krediti za prezadužene dostupni su isključivo online putem što je u ovakvoj ekstremnoj situaciji itekako bitno. Nema bespotrebnih izlazaka iz kuće niti ugrožavanja sebe i drugih. Sve se može obaviti s kauča.

Što sve mogu sanirati brzi krediti za prezadužene

Brzi krediti za prezadužene temelje se na manjim iznosima i kratkom roku otplate. Klijenti ih najčešće koriste za zatvaranje postojećih dugova, a ponajviše minusa na tekućem računu. Prednost brzih kredita za prezadužene jest u tome što su nenamjenski pa ih klijent može iskoristi i za to ne bi li općenito popunio rupe u kućnom budžetu.

Brzi krediti za prezadužene na vašem su računu u roku od 24 sata

Brzi krediti za prezadužene, kako im i samo ime govori, realiziraju se u svega nekoliko minuta. Kompletan proces ide isključivo preko interneta, od podnošenja zahtjeva, potpisivanja ugovora do realizacije kredita. Brzi krediti za prezadužene ne zahtijevaju nikakve dodatne potvrde niti biljege što uvelike ubrzava proces obrade. Samim time brzi krediti za prezadužene na račun sjedaju u svega nekoliko minuta. Maksimalni rok za isplatu je 24 sata od podnošenja zahtjeva, ali nikada nije dulji od toga. Tako da klijent uvijek zna kada može računati na novac.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (183 ocjena)