Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Zajam novca

Zajam novca

Kad je novac u pitanju mnogi će se nastojati snaći na ovaj ili onaj način. Posuđivanje novca od obitelji više nije toliko popularno kao što je bilo zato što se time mijenja odnos. Oni koji posuđuju novac ne žele polagati račune na što su novac potrošili, dok ove s druge strane to itekako zanima. Ne čudi stoga što se dinamika odnosa nepovratno mijenja. Zato se mnogi odlučuju za financijske institucije. Među popularnijima su kreditne kuće koje omogućuju realizaciju kreditiranja preko interneta i u to sve uz osnovne dokumente.

Nema izlazaka iz kuće, čekanja u redovima, skupljanja potvrda, pa još nekoliko potvrda… I tako ponovno sve u krug. Sve je maksimalno pojednostavljeno kako bi klijent novac dobio u najkraćem mogućem roku. A to je u ovakvoj situaciji jako bitno. Zajam novca pogodan je za sve oni koji novac trebaju utrošiti na više stvari jer mu kreditna kuća ne uvjetuje namjenu.

Zajam novca: Ispunite svoje tajne želje ili riješiti problem koji vas dugo muči

Brzi zajam novca odličan je izbor za sve one koji se muče s krpanjem kućnog budžeta. Idealan je za manje sanacije, pokrivanje minusa na tekućem računu, plaćanje kućanskih popravaka, radova na automobilu, putovanja, slavlja, skupih zdravstvenih pretraga i slično. Najveća prednosti koju zajam novca omogućuje korisniku jest mogućnost da novac iskoristi za štogod on želi. Kreditna kuća ne određuje njegovu namjenu, već je određuje sam klijent.  

Zajam novca: Što ubrzava njegovu isplatu

S obzirom na to da se temelji na manjim iznosima novca, zajam novca ne predstavlja značajan rizik za kreditnu kuću. Klijent ne mora u cijelu priču uvoditi jamca ili sudužnika niti je potreban bilo kakav zalog u nekretninama, pokretninama ili mjenicama. Samim time iz cijele su priče izbačeni svi nepotrebni faktori što je dodatno ubrzalo isplatu novca. Novac baš zbog tog razloga može biti isplaćen u najkraćem mogućem roku. To je nešto što usporava bankarski sustav i krije skrivene troškove kao što su na primjer ovjera ugovora kod javnog bilježnika, čega kod zajma novca kod kreditnih kuća nema.

Zajam novca spas je za radnike i umirovljenike

Zajam novca nadopuna je svačijeg džepa, neovisno o tome jeste li u radnom odnosu ili ste korisnik mirovine. Vaš status nije važan, već je bitno da imate redovna primanja i uredno podmirujete svoja dugovanja. Jednake šanse za odobrenjem zajma novaca tako imaju i oni zaposleni na određeno i oni zaposleni na neodređeno vrijeme. Nema diskriminacije na temelju ugovora o radu.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (202 ocjena)