Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Nudim pozajmice

Nudim pozajmice

U potrazi za novcem velik broj ljudi radije se obraća financijskim institucijama nego članovima obitelji ili prijateljima. Iako možda zvuči nevjerojatno, s finanicijskama institucijama stvari su jasno definirane i nema zadiranja u intimu. Naime, obitelj i prijatelji nerijetko pitaju na što ste novac potrošili, neugodnim upadicama daju do znanja kada očekuju povrat novca i slično. Čak i ako mislite da posudba novca neće narušiti vaš odnos, činjenica je da će ga nepovratno promijeniti. A to je upravo ono što nitko ne želi. Baš zbog toga raste potražnja za formalnim načinom posuđivanja novca pa smo svjedoci čestih natpisa na internetu kao što su „nudim pozajmice“, „trebam novac hitno“, „nudim brze kredite“…

Nudim pozajmice: Na što sve treba pripaziti i kako se zaštititi od „lažnjaka“

Nudim pozajmice“ – fraza je koja izlazi s letaka, internetskih pretraživača i malih oglasnika. Kod odabira najbolje ponude valja zadržati hladnu glavu naročito u hitnim situacijama, što nije uvijek lako. Valja dobro proučiti one koji nude pozajmice jer nije uvijek sve legitimno. Mnogi pokušavaju loviti u mutnom pa nude novac bez prethodnog potpisivanja ugovora. To jednako kao i gotovina na ruke možda u hitnoj situaciji zvuče super, ali posljedice mogu itekako biti nepovoljne za vas.

Naime, samim time ne postoji nikakav trag o posudbi novca i osoba s druge strane može tvrditi da ste na primjer posudili puno više novca nego što to doista jeste, može reći da je kamatna stopa viša ili da novac niste vratili iako je istina posve drugačija. Sve su to zamke fraza kao što je „nudim pozajmice“ pa treba dobro razmisliti prije nego odlučiti.

Najbolje ponude mogu se provjeriti na kreditnom oglasniku na kojem stvarni korisnici ocjenjuju uvjete i kreditore. Tamo odmah možete vidjeti tko najbolje kotira. Iako ne morate donijeti odluku na temelju toga, može vam pomoći da pronađete najbolju ponudu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

„Nudim pozajmice“: Što kad se nađete s druge strane

Nudim pozajmice“ – ako se vi taj koji daje pozajmice, najbolje je pripaziti na pravnu stranu. Naime, za razliku od kredita, pozajmice može dati i fizička osoba, ali se preporučuje to sve popratiti na papiru. Nije bitno jesu li u pitanju prijatelji, obitelj ili netko treći, definirajte uvjete posudbe novca i sastavite ugovor koji će ovjeriti javni bilježnik. U ovom slučaju vrijedi ona stara „čist račun, duga ljubav“. Ugovor će vas zaštititi, ali ujedno i natjerati drugu stranu da se pridržava dogovoreno što nije često slučaj kad su bliske osobe u pitanju.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (258 ocjena)