Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Brzi krediti

Brzi krediti

Koliko ste se puta našli u bezizlaznoj situaciji? Koliko vam je puta novac zatrebao već jučer? – vođene time financijske su institucije osmislile novi, brži način kreditiranja. Na prvom je mjestu klijent, a to dokazuje i birokracija koja je maksimalno pojednostavljena. Posebna linija kredita su brzi krediti. Kako im samo ime govori, njihova je realizacija jednako brza kao i isplata.

Među prvima su ih uvele kreditne kuće koje su prepoznale potrebu na tržištu, a nakon njih u svoj su ih portfolio uvrstile banke. Kreditne kuće kompletnu realizaciju obavljaju preko interneta, a banke još uvijek dio procesa rade u poslovnicama. To usporava sam proces odobravanja kredita, a vrijeme je ono što je klijentima najbitnije.

Kome su brzi krediti namijenjeni?

Brzi krediti namijenjeni su svima onima kojima je novac potreban već jučer. Idealni su za saniranje rupa u kućnom budžetu, pokrivanje minusa na tekućem računu, plaćanje neplaniranih putovanja, vjenčanja i raznoraznih proslava. Koriste se i za pokrivanje skupih zdravstvenih pretraga u privatnim poliklinikama. Klijent s novcem može raspolagati kako god želi jer brzi krediti spadaju u nenamjenske gotovinske kredite.

Njihov je rok otplate iznimno kratak što doprinosi njihovoj popularnosti. Brzo se vraćaju i još brže ih se može podići ukoliko se za time javi potreba. Dobro je u kriznim situacijama znati da se uvijek možete odlučiti za brze kredite.

Koje su najveće prednosti brzih kredita?

Najveća prednost brzih kredita leži u njihovoj lako dostupnosti i brzoj isplati. Naime, kreditne kuće za realizaciju brzih kredita potražuju samo dvije stvari, osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Podnošenje zahtjeva ide isključivo preko interneta, što znači da sve možete obaviti iz udobnosti svoga doma, na putu do posla ili dok čekate kavu s prijateljicama. Brzo i jednostavno.

Novac na račun sjeda u svega nekoliko minuta. Isplata nikada nije dulja od 24 sata od podnošenja zahtjeva, a varira ovisno o broju zaprimljenih zahtjeva. Odlična je to vijest za sve one koji žele znati kada točno mogu računati na taj novac, a kada je situacija hitan, svaka je minuta bitna.

Jesu li za brze kredite potrebni jamci?

Brzi krediti temelje se na manjim svotama novca i kratkom roku otplate. Samim time ne predstavljaju preveliki rizik za financijsku instituciju. Kreditne kuće zbog toga ne zahtijevaju uvođenje jamaca ili sudužnika u cijelu priču kao ni ovjeru kod javnog bilježnika. Upravo je potonje neizostavan dio bankarske praske. Riječ je o dodatnim troškovima koje klijent plaća ovisno o visini samog iznosa. S kreditnim kućama nema skrivenih troškova ni troškova obrade brzih kredita.

Česta pitanja za brze kredite:

Što je potrebno za brzi kredit

Za brzi kredit potrebna vam je minimalna dokumentacija koja ovisi o iznosu koji uzimate. Bez potvrda javnih bilježnika i poslodavaca uz osobnu iskaznicu do novca na računu. Ponuda brzih kredita.

Kada se isplaćuju brzi krediti?

Nakon što ste nam poslali tražene podatke i popunili sve informacije odgovor slijedi u vrlo kratkom roku. Isplata je moguća već za 15 minuta od uspješne prijave. Saznaj više.

Kako se prijaviti za brzi kredit?

Prijava je moguća preko tableta, mobitela ili kompjutera. Sve je online tako da nije potreban odlazak u banku niti iz kuće ili stana. Nakon što ste posjetili našu stranicu, kliknite na gumb "Prijava za kredit". Stranica će vas zatim odvesti na kreditni kalkulator gdje sami određujete iznos i broj mjesečnih rata. Pratite informacije i za samo 5 minuta završite uspješno svoju prijavu za brzi kredit. Vidi više informacija.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (375 ocjena)