Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Online pozajmice

Online pozajmice

U doba pandemije kada se sve što nije od životne važnosti zatvara, a dobar dio građana Hrvatske radi od doma, internet je zauzeo još veće mjesto u našem životu. Kompletan život preselio se online. Shopping preko web servisa je u stalnom porastu, a samim time i raste potražnja za online načinima kreditiranja. Iako je to donedavno bila svojevrsna tabu tema, barem kad su starije generacije u pitanju, novonastali uvjeti natjerali su sve nas da promijenimo prioritete.

Na internetskim tražilicama sve se češće pretražuju pojmovi kao što su „online pozajmice“, „brzi krediti online“, „hitni zajam online“ i slično. Zasad u ponudu ovu vrstu kreditiranja imaju samo kreditne kuće koje u se na hrvatskom tržištu pojavile prije desetak godina. One omogućuju kompletnu realizaciju preko interneta, dok je kod banaka završni dio, odnosno potpisivanje ugovora vezan isključivo uz poslovnice. A to u ovom slučaju nikako nije preporučljivo.

Kako do online pozajmice

Trenutno su među traženijim varijantama brzog kreditiranja online brze pozajmice. Njihova je najveća prednost pred sličnim opcijama, što su dostupne samo na temelju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Nema bespotrebnog uvlačenja poslodavca niti jamaca i/ili sudužnika u cijelu priču. Online pozajmice dostupne su preko internetskih stranica odabrane kreditne kuće. Podnošenje zahtjeva je toliko jednostavno, da ga bez problema mogu podnijeti čak i oni koji se ne snalaze najbolje na računalu.

Sve suvišno je izbačeno iz jednadžbe kako bi novac kolao što brže. A to je u cilju i klijentima i kreditnim kućama jer se zadovoljan klijent uvijek vraća.

Kome su namijenjene online pozajmice

Online pozajmice idealne su za osobe svih životnih dobi, neovisno o tome jesu li u radnom odnosu ili koriste mirovinu. Najvažnije je da redovno podmiruju svoja dugovanja i da pritom imaju uredna primanja. Kreditne kuće za razliku od banaka ne zanima ni stanje poslodavca, ni vrsta ugovora o radu, ni status jamca ili sudužnika. Financijska slika daje dovoljno dobro predodžbu klijenta.

Online pozajmice stoga mogu zatražiti svi oni koji paze na financijsku urednost. One su idealne za spašavanje kućnog budžeta u najtežim trenucima kao što su neplanirani kućanskih popravci, privatne zdravstvene pretrage, putovanja, slavlja i slično. Online pozajmice baziraju se na manjim iznosima i kratkom roku otplate koji klijenti kreiraju u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Zato ih toliko i vole.

Kada online pozajmice sjedaju na račun

Online pozajmice zbog maksimalno pojednostavljene birokracije na račun sjedaju u najkraćem mogućem roku. Tako novac može sjesti već za 15 minuta ako je podneseni zahtjev kompletan ili najdulje u roku od 24 sata.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (315 ocjena)