Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate

Život na rate nešto je što su Hrvati doktorirali. A kako i ne bi kad su životni troškovi daleko veći od samih primanja pa nije ni čudo što su građani Lijepe naše postali majstori u preživljavanju. Najučestaliji način zaduživanja jest otvaranje minusa na tekućem računu, unatoč tome što je to ujedno i najskuplji izbor. Građani prekoračenje na tekućem preferiraju zato što ne iziskuje nikakvu dodatnu dokumentaciju i otvara se samo na zahtjev klijenta, ako ga banka već prije nije otvorila.

Na tragu toga kreditne kuće kreirale su svoju ponudu. Naime, njihovo se poslovanje temelji na jednostavnoj online realizaciji kreditiranja koja je iz jednadžbe izbacila sve suvišne stvari kao što su jamci, sudužnici, poslodavca, javni bilježnici i slično. Sam proces je maksimalno pojednostavljen i sveden na dva osnovna dokumenta koja već svatko od nas ima kod kuće, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa.

Brze pozajmice na rate: Klijent sam diktira rok otplate

Među najtraženijima su brze pozajmice na rate jer kako im samo ime govori olakšavaju klijentu da novac vrati željenim tempom. Najveća prednost kreditnih kuća leži upravo u tome što omogućuju podizanje brze pozajmice na rate s rokom otplate i ispod godine dana što kod banaka nije slučaj. Često se brze pozajmice na rate mogu vratiti već sa sljedećom plaćom ili pak u roku od nekoliko mjeseci. To je najveća prednost ovakvog brzog načina posuđivanja novca.

Brze pozajmice na rate: Najbrži način do željene svote

Brze pozajmice na rate temelje se na manjim novčanim iznosima i kratkom roku otplate. Kompletna realizacija ide preko interneta i bazira se na osobnoj iskaznici i kartici tekućeg računa. Zbog malih svota, kreditne kuće ne zahtijevaju nikakvo jamstvo u obliku jamaca ili sudužnika što uvelike ubrzava proces isplate novca.

Brze pozajmice na rate: Spas za kućni budžet u kriznim situacijama

Brze pozajmice na rate najčešće se uzimaju za saniranje neplaniranih životnih troškova kao što su kvar na automobilu, popravak kućanskih aparata, putovanja u inozemstvo, svadbe i skupe zdravstvene pretrage u privatnim poliklinikama. Naime, sve su to situacije koje kućni budžet ne može uvijek podnijeti pa mala pomoć dobro dođe, osobito ako se ista može otplaćivati na rate.

Brze pozajmice na rate: Novac na račun sjeda već za 15 minuta

Brze pozajmice na rate na račun se isplaćuju u svega 15 minuta ukoliko je dokumentacija kompletna. Sam proces može se maksimalno produljiti na 24 sata ako kreditna kuća ima jako puno zaprimljenih zahtjeva pa je i sam proces obrade istih usporen.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (328 ocjena)