Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Pozajmice

Pozajmice

Nemali broj ljudi našao se u nezgodnoj situaciji kada je trebao pozajmiti novac. Poslodavci, iako se ta klima posljednjih godina mijenja, nevoljno daju ili otežavaju pristup Bonu 1 ili Bonu 2 jer ne žele svom radniku dati uvid u svoje poslovanje. Mnogi baš zbog toga odustaju od podizanja kredita jer nemaju ni volje ni energije boriti se s birokracijom. Zanimljivo je da će poslodavci prije dati pozajmice radniku nego im omogućiti da vide koliko zarađuju.

No otkad su se na tržištu pojavile kreditne kuće, pravila pozajmljivanja novac su se uvelike promijenila. One za razliku od banaka ne inzistiraju na tome pa je poslodavac samim time isključen iz jednadžbe.  

Kreditne kuće među prvima su uvele pozajmice, jednostavan i brzi način posuđivanja novca koji na prvo mjesto stavlja klijenta. Pozajmice se baziraju na manjim iznosima novca i kratkom roku otplate što automatski isključuje jamce i sudužnike iz cijele priče. Kao takve, kreditnim kućama ne predstavljaju prevelik rizik i one ih tretiraju kao bilo koje kratkoročno kreditiranje.

Kako do pozajmice?

Pozajmice su dostupne na online stranicama kreditnih kuća. Banke ih izbjegavaju i zasad ih tek rijetke nude u tom obliku. Kod odabira kreditnih kuća najbolje je zatražiti nekoliko ponuda i vidjeti koja odgovara vašim potrebama. Jednako dobro može doći i kreditni oglasnik u kojem se vidi koje su pozajmice najtraženiji i koje imaju najviše pozitivnih ocjena. To itekako može pomoći prilikom odabira ponude.

Što je sve potrebno za odobrenje pozajmice?

Za brze pozajmice je potrebno, ako ih uzimate preko kreditnih kuća, preko interneta dostaviti presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Na temelju toga kreditna kuća radi procjenu vašeg financijskog stanja i određuje jest li dobar kandidat za pozajmice. Ne ocjenjuju se ni vrsta ugovora o radu, ni poslodavac kod kojeg ste zaposleni niti vaš status jamca ili sudužnika kod drugih vrsta kreditiranja. Dovoljno je da imate redovna primanja i uredno podmirujete svoja dugovanja

Kome su pozajmice namijenjene?

Pozajmice su namijenjene svima onima koji paze na financijsku urednost. Nije važno jesu li u radnom odnosu ili su umirovljenici. Naime, kreditne su kuće prepoznale umirovljenike kao potencijalne klijente i omogućile im da svoju mirovinu provedu što vitalnije. Pozajmice su idealne za putovanja, zdravstvene pretrage, neplanirane troškove, saniranje kvarova na kućanskim aparatima i slično.

Koliko se brzo isplaćuju pozajmice?

Pozajmice se po odobrenju isplaćuju u najkraćem mogućem roku. To u prijevodu znači za 15 minuta ili maksimalno u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. Brzina odobrenja ovisi o dostavljenoj dokumentaciji kao i o broju prethodno zaprimljenih zahtjeva. No ona nikad nije dulja od 24 sata.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (270 ocjena)