Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Ferratum

Ferratum

Tekovina Ferratuma revolucionarni je proces realizacije kredita u roku od samo 24 sata. Ovaj međunarodni pružatelj mobilnih i online financijskih usluga u nekoliko je godina promijenio tržište iz korijena. Ferratum je omogućio da se novac razmjenjuje kao i bilo koja druga roba. Možda zvuči banalno, ali sve do pojave Ferratuma to nije bio slučaj. Dugi redovi i birokratska noćna mora postali su stvar prošlosti zahvaljujući kreditnim online linijama koje je uveo Ferratum.

Što sve u svojoj ponudi ima Ferratum?

Ferratum u svojoj bogatoj lepezi proizvoda nudi nenamjenske i kratkoročne brze kredite s maksimalnim rokom realizacije od 24 sata. U njegovoj su ponudi brzi krediti, zajmovi i pozajmice koji se isplaćuju u najkraćem mogućem roku.

Sve kreditne opcije dostupne su isključivo online putem što znači da ih klijent može zatražiti u bilo koje doba dana. Nema čak ni potrebe za izlaskom iz kuće zato što se sve može obaviti s kauča. Novac je dostupan u nekoliko klikova mišem ili pak putem pametnih telefona. Sam proces je toliko jednostavan da ga bez problema mogu savladati i mlađe i starije generacije. A to je na kraju krajeva bio Ferratumov cilj.

Kako do Ferratum kreditnih linija?

Bilo koja kreditna linija u Ferratumu dostupna je preko interneta na temelju samo dva osnovna dokumenata, osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Kompletni je proces realizacije maksimalno pojednostavljen kako bi isplata novca bila što brža.

Ferratum proizvodi namijenjeni su svima onima kojim paze na financijsku urednost što podrazumijeva redovna primanja i uredno podmirenje dugova. Mogu ih zatražiti svi, neovisno o tome jesu li zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme ili pak su korisnici mirovina. Po prvi puta su prepoznati i umirovljenici i zaposleni na određeno vrijeme kao potencijalni klijenti. Banke je takve klijente dosad marginalizirala zbog prevelikog rizika, ali Ferratum im je odlučio pružiti priliku.

Je li posuđivanje novca online putem sigurno?

Financijske usluge koje nudi Ferratum maksimalno su pojednostavljene i iz jednadžbe su izbačeni svi suvišni faktori. Nema više ovjera poslodavaca ni ovjera javnih bilježnika kao ni skrivenih troškova. Kompletna je realizacija odabrane kreditne linije podređena potrebama klijenata s posebnim naglaskom na sigurnost. Posuđivanje novca online putem je jednako sigurno kao i u poslovnicama. Na to posebno paze Ferratumovi informatički stručnjaci koji osiguravaju sustav od bilo kakvih upada.

No dio odgovornosti leži i na klijentima kojima se preporučuje da pripaze s kime i na koji način dijele svoje osobne podatke, ali i da redovno ažuriraju svoje antivirusne programe. Sve s ciljem maksimalne online sigurnosti u posuđivanju novca.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (275 ocjena)