Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Zajam

Zajam

Svi smo se u nekom periodu života susreli s pojmom zajam, ali ga nismo znali točno opisati. Slika se uvelike promijenila otkad je prije sedam godina Hrvatska ušla u Europsku uniju, a mi smo dobili pristup velikim novčanim fondovima namijenjenima poticanju gospodarstva i razvoju ekonomije. Tada su se na velika vrata vratili zajmovi koji su namijenjeni velikim i malim poduzetnicima. Najveća je prednost ovog tipa zajma povoljnija kamatna stopa, poček otplate i dulji rok otplate.

Zajam se tako u proteklih nekoliko godina udomaćio u rječnicima. Riječ je o posudbi bilo kojeg dobra po unaprijed dogovorenim i određenim uvjetima. Naime, zajam se za razliku od kredita ne bazira samo na novcu već na bilo kojem dobru. To mogu biti bilo kakve pokretnine, nekretnine pa čak i mjenice, zadužnice i slično.

U čemu se razlikuje zajam banke i zajam kreditne kuće

U svojoj ga ponudi imaju i banke i kreditne kuće s time da potonje nude manje iznose i kraći rok otplate. Upravo je kraći otplatni plan svojevrsna novina na tržištu zato što banke uvjetuju minimalno 12 mjeseci otplate, dok su kreditne kuće puno fleksibilnije pa se brzi zajam može dogovarati i na rok od 30 dana.

Zajam u bankama i kreditnim kućama podrazumijeva dvije različite stvari. U bankama se još uvijek gotovo sve radi „pješke“, dok kreditne kuće omogućuju podizanje zajma online putem. Dovoljno je tek u online prijavi priložiti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Po odobrenju zajma klijent dobiva ugovor koji može na miru pročitati i potpisati. Ugovor je valjan i bez ovjere javnog bilježnika čime se štedi i po nekoliko stotina eura što kod banaka nije slučaj.

Na što sve možete utrošiti zajam

Zajam je namijenjen plaćanju nepredvidivih troškova, saniranju kućnog budžeta, pokrivanje kućanskih popravaka, putovanja, zdravstvenih pretraga i slično. Idealan je za zaposlene i umirovljenike zato što se bazira na manjim iznosima pa ga može podnijeti bilo čiji budžet. Njegova je najveća prednost osim što ga možete zatražiti online putem, što je nenamjenski i ne iziskuje jamca ili sudužnika. Klijent ga tako može bez ikakvih penala koristiti za štogod želi, a da pritom ne mora u cijelu priču uključivati nekoliko ljudi.

Do zajma u svega nekoliko minuta

Po odobrenju zajma, novac na račun sjeda u najkraćem mogućem roku. Tako klijent kojem novac treba hitno uvijek zna da će tražena svota stići za maksimalno 24 sata. A ako je sve u redu i nema gužve u obradi zahtjeva, zajam na račun sjeda u svega 15 minuta.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (202 ocjena)