Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Krediti bez provjere kreditne sposobnosti

Krediti bez provjere kreditne sposobnosti

Brzina je u vremenu u kojem živimo najveća vrlina, barem kad je u pitanju novac. No glavobolju često izaziva birokracija koja koči isplatu novca. Tome su uspješno doskočile kreditne kuće koje su proceduru posuđivanja novca maksimalno pojednostavile. Nema hodočašćenja po državnim institucijama niti uplitanja poslodavac u cijelu priču čime se vrijeme od podnošenja zahtjeva do realizacije kredita maksimalno smanjuje. No to još uvijek nije slučaj s bankama koje su omogućile tek djelomičnu realizaciju kredita online putem. Samo podnošenje zahtjeva je moguće preko interneta, ali sve ostalo se obavlja u poslovicama.

Krediti bez provjere kreditne sposobnosti: Tko ih sve ima u svojoj ponudi

U skladu s politikom pojednostavljivanja, kreditne kuće na tržište su plasirale posebnu vrstu kreditiranja. Radi se o kreditima bez provjere kreditne sposobnosti koji se baziraju samo na provjeri financijske urednosti klijenata, a ne na češljanju kompletnog njihovog života. Kreditne kuće ne oslanjaju se na to je li netko zaposlen na određeno ili neodređeno vrijeme, kako mu posluje poslodavac, jesu li kome sudužnici ili jamci, koriste li mirovinu i slično. To je upravo ono što banka radi kad provjerava kreditnu sposobnost klijenata. Upravo na temelju toga mnogi gube pravo na kredit.

Krediti bez provjere kreditne sposobnosti: Mogu li ih zatražiti i zaposleni na određeno vrijeme?

Krediti bez provjere kreditne sposobnosti koje u svojoj ponudi imaju kreditne kuće dostupni su čak i zaposlenima na određeno vrijeme. Zašto čak i njima? Zato jer su ti ljudi ograničeni kod banaka koje ih smatraju prevelikim rizikom pa im najčešće ne odobravaju ni manje iznose. Kreditne kuće su u njima prepoznale potencijalne klijente, a zbog malih iznosa na kojima se krediti bez provjere kreditne sposobnosti temelje ne predstavljaju prevelik rizik. Samim time kreditne kuće prilagodile su svoje poslovanje zahtjevima tržišta.

Krediti bez provjere kreditne sposobnosti: Kako ih realizirati online putem

Krediti bez provjere kreditne sposobnosti dostupni su isključivo online putem i to na temelju samo dva osnovna dokumenta koja svatko od nas već ima kod kuće, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Možete ih zatražiti iz udobnosti svoga doma pa čak i preko pametnog telefona, toliko je brzo i jednostavno.  Po odobrenju zahtjeva za kredite bez provjere kreditne sposobnosti, kreditna kuća će vam poslati ugovor kojim će se regulirati uvjeti. Možete ga na miru pročitati i savjetovati se sa stručnjakom prije potpisivanja. Jednom kad ga potpišete samo ga skenirate i pošaljete na jednak način kao i zahtjev. Nema ovjere kod javnog bilježnika niti skrivenih troškova. Novac nakon toga u najkraćem mogućem roku koji nikada nije dulji od 24 sata sjeda na račun.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (376 ocjena)