Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Kada i kako promijeniti banku?

Kada i kako promijeniti banku?

Kako se može promijeniti banka lako

Niste zadovoljni sa svojom bankom i htjeli biste otići negdje drugdje? Pitate se kada je pravi trenutak za promjenu banke? Htjeli biste prebaciti svoja sredstava sa starog na novi račun u posve drugoj banci? Ne znate kako to učiniti? Onda ste završili na dobrom mjestu jer ćemo vam mi u ovom članku otkriti kako možete veoma lako i brzo promijeniti banku bez puno problema! Ljudi iz razno raznih razloga se odluče za promjenu banke. Bilo da je vaša banka promijenila uvjete ili podigla cijenu, ili zbog bolje ponude kod druge banke. Prijelazak iz jedne banke u drugu banku se vrši vrlo jednostavnim putem, i ne morate uopće niti otići do svoje banke kako biste započeli proces prebacivanja! Ujedno, sav posao preuzima vaša novo odabrana banka, kod koje morate samo dati punomoć da zatvorit stari račun te prebaci sva sredstava na novo otvoreni račun. U nastavku ćemo vam otkriti još informacija kod zatvaranja računa i prebacivanja sredstava iz jedne u drugu banku.

Kada bi se trebala promijeniti banka

Mnogi se pitaju, kada je najbolji trenutak da se promijeni banka te da otiđete u neku drugu banku. Uglavnom, to sve ovisi od pojedinca i koliko su zadovoljni sa samom uslugom. Neki su imali sreće da su pronašli svoju idealnu banku već na prvom pokušaju. Dok ostali s druge strane su više od dva puta promijenili svoju banku. Ukoliko vaša banka je promijenila svoje uvjete, odnosno da je podigla cijenu članarine, održavanja računa i druge naknade, te pritom se ne ponašaju korektno prema vama kao klijentu ili vam ne izlaze u susret, ili nemate uspjeha kod dobivanja kreditne kartice i slično, onda je možda najbolje da otiđete iz te banke i otiđete do druge gdje će vas bolje poštivati. Kod druge banke gledajte za time kakvi su im njihovi uvjeti, pitajte druge za mišljenje, koja nudi bolje uvjete, nude li osiguranje, naplaćuju li članarinu, imaju li posebne pakete i slično.

Bez problema se može promijeniti banka

Kako bi započeo proces promjene banke, prvo što trebate napraviti je donijeti svoju konačnu odluku koja će biti vaša nova banka. Izbor je danas veoma bogat, stoga dobro istražite svaku banku prije nego što se vi odlučite. Kada ste donijeli odluku, otiđite do poslovnice banke gdje se trebate obratiti bankaru i ispuniti formular za punomoć koji dajete svojoj novoj banci kako bi mogli za vas zatvoriti stari račun te otvoriti novi račun. U naposljetku će se oni pobrinuti da prebace sva novčana sredstava koja su bila na starom računu i staviti ih na vaš novo otvoreni račun. Ovaj cijeli postupak prebacivanja je posve besplatan, te je banka zadužena obaviti ovaj posao unutar 12 radnih dana. Nikada nije bilo tako lako zatvoriti stari račun i otvoriti novi račun te pritom prebaciti sva sredstva sa starog na novi račun. Ujedno, ne morate uopće niti otići do svoje stare banke, što vam uvelike olakšava cijeli posao i vi štedite na novcu i vremenu!

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (301 ocjena)