Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Hitni zajam novca

Hitni zajam novca

Svatko od nas se barem jednom našao u situaciji kada mu je novac bio hitno potreban. Do prije desetak godina nije ga se moglo nabaviti u jednom danu, osim ako se niste okrenuli obitelji i prijateljima. No sve su to promijenile kreditne kuće kad su se pojavile na tržištu i unijele revolucionarne metode pozajmljivanja novca. Brzo i jednostavno – bio je i ostao njihov moto. Novac je postao roba kao i bilo koja druga, a to je podrazumijevalo da je uvijek dostupan. Sve što je moglo usporiti proces pozajmljivanja izbačeno je iz cijele priče. Sam proces je maksimalno pojednostavljen, a klijentove su potrebe stavljene na prvo mjesto.

Hitni zajam novca: Online usluga dostupna u bilo koje doba dana

Hitni zajam novca sastavni je dio ponude kreditnih kuća. Kako mu i samo ime govori, isplaćuje se hitno odnosno u najkraćem mogućem roku. Realizacija hitnog zajma novca odvija se isključivo preko interneta. Može joj se pristupiti u bilo koje doba dana i s bilo kojeg mjesta. Cijeli je proces toliko jednostavan da u istoj mjeri razumiju i mlađe i starije generacije.

Hitni zajam novca: Kako do željene svote što brže

Zahtjev za hitni zajam novca podnosi se preko odabrane online stranice kreditne kuće. Najčešće su dovoljna tek dva osnovna dokumenta, osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Po potrebi se ukoliko je u pitanju veći iznos, mogu tražiti posljednje tri platne liste. Sve su to dokumenti koje već svatko od nas ima doma pa nisu potrebni posjeti državnim institucijama niti skupljanje raznoraznih potvrda. Cijeli je proces gotov u nekoliko minuta. Po odobrenju zahtjeva, klijent online putem preuzima ugovor i može ga na miru pročitati prije potpisivanja. Jednako tako može se savjetovati s financijskim ili pravnim stručnjacima ako ima kakvih nedoumica.

Nakon toga ugovor se potpisuje i dostavlja preko interneta. Nema ovjere kod javnog bilježnika što dodatno ubrzava isplatu. Hitni zajam novca tako na račun sjeda u najkraćem mogućem roku.

Hitni zajam novca sjeda na račun za maksimalno 24 sata

Hitni zajam novca po odobrenju isplaćuje se za svega 15 minuta. Ako je potrebna nadopuna dokumentacije ili je zaprimljen već jako velik broj zahtjeva, odobrenje za hitni zajam novca može maksimalno potrajati jedan dan. To znači da se novac isplaćuje u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. To je upravo ono što se klijentima sviđa jer točno znaju kada mogu računati na novac, a u hitnim situacijama je to još važnije.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (253 ocjena)