Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Hitna pozajmica

Hitna pozajmica

Kad vam gori pod petama, nije uvijek lako zadržati hladnu glavu. Hitna pozajmica u tom momentu možda zvuči kao najbolje rješenje, ali valja biti oprezan od koga se posuđuje. Naime, u bezizlaznim situacijama nerijetko ne razmišljamo o sljedećem koraku i upravo bi nas to kasnije moglo koštati. Time se vode svi oni koji novac posuđuju na nimalo legitiman način. No nije uvijek lako raspoznati tko posuđuje novac u skladu sa zakonom, a tko lovi u mutnom. Pritom treba pripaziti na sve one koji novac žele posuditi bez ikakvih pisanih tragova. To u samoj hitnosti situacije možda zvuči odlično, ali ostavlja prostora za razne malverzacije.

Naime, tako se može manipulirati s posuđenom svotom novca, kamatnom stopom, rokom otplate novca i vraćenom svotom. Zato se prije posudbe uvijek treba dobro informirati i provjeriti financijsku instituciju od koje novac namjeravate posuditi. Iste se mogu provjeriti na sudskim i obrtnim registrima, ali i vidjeti na koji način kotiraju među stvarnim korisnicima u kreditnom oglasniku. Tamo ljudi dijele svoja iskustva o istima što uvelike može pomoći kod sužavanja izbora.

Hitna pozajmica: Financijska injekcija do koje možete doći bez izlaska iz kuće

Hitna pozajmica idealna je za manje sanacije kućnog budžeta. Temelji se na manjim iznosima i kraćem roku otplate pa je samim time odlična za rješavanje kvarova na automobilu, kućanskih popravaka, neplaniranih putovanja, većih slavlja ili privatne zdravstvene pretrage. S obzirom na manje svote, kreditne kuće koje ih izdaju ne traže nikakvo dodatno jamstvo otplate. To olakšava sam proces podizanja hitne pozajmice, a to je i cilj kako joj na kraju krajeva i stoji u nazivu.

Dokumentacija za hitnu pozajmicu je maksimalno pojednostavljena i bazira se samo na dva dokumenta koja svatko od nas ima već kod kuće, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Može ju se zatražiti iz udobnosti vlastitog doma, bez da se pomaknete s kauča.

Hitna pozajmica: Idealna je za zaposlene i umirovljenike

Hitna pozajmica dostupna je svima onima koji paze na financijsku urednost, nevezano za to jesu li u rednom odnosu ili su korisnici mirovina. Naime, kreditne kuće su u umirovljenicima prepoznale dobre klijente koji najčešće traže manje iznose poput hitne pozajmice. Podnošenje zahtjeva kao u realizacija same pozajmice su iznimno jednostavne tako da ih umirovljenici mogu obaviti sami ili zatražiti pomoć svojih ukućana.

Hitna pozajmica na računu je za nekoliko minuta

Hitne i brze pozajmice, kako joj samo ime govori, na račun sjedaju hitno. Ako je predani zahtjev u redu, novac na račun stiže u svega nekoliko minuta. Najdulji rok za isplatu je 24 sata od podnošenja zahtjeva, a isti ovisi o broju prethodno zaprimljenih zahtjeva.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (316 ocjena)