Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam

Kada se nalazite u situaciji gdje ste kratki s vremenom, a trebate brzo rješenje bitno je da ostanete hladne glave i ne paničarite jer za sve postoji rješenje. S extra brzi zajam možete brzo i jednostavno riješiti sve probleme i hitne situacije koje su vas zadesile. Idealan je za rješavanje iznenadnih troškova, neplaćenih računa, kvara na automobilu ili popravak u vašemu domu. Prednost extra brzog zajma je što je ugovaranje vrlo brz i jednostavan proces, te u kratkom roku možete vratiti zajam. Extra brzi zajam je idealan za brza rješenja te za sve koji nisu spremni za dugoročne obveze.

Extra brzi zajam – jednostavan proces ugovaranja

Extra brzi zajam je dostupan za sve građane koji imaju redovna mjesečna primanja te uredan, neblokiran, tekući račun. Kreditne kuće najčešće vam nude opciju da preko interneta odnosno online ugovorite vaš extra brzi zajam. Na taj način možete iz udobnosti vlastitoga doma dobiti ono što vam trenutno treba bez odlaska u samu poslovnicu. Na taj način štedite i vrijeme i novac. Sam proces ugovaranja extra brzog zajma je veoma jednostavan bez nepotrebne dokumentacije. Sve što će vam pritom sklapanja ugovora trebati je preslika vaše osobne iskaznice te kartice tekućeg računa. Nema pritom dodatnih provjera od strane poslodavaca ili provjera ugovora o radu, jamaca ili sudužnika.

Extra brzi zajam – brza realizacija i isplata zajma

Kreditne kuće nude pregršt raznih kredita, pozajmica i zajmova, no najbolja vam je opcija  kada vam hitno treba novac upravo extra brzi zajam.  Kao što i samo ime govori, extra brzi zajmovi se isplaćuju u najkraćem mogućem roku. Odmah nakon uspješnog sklapanja ugovora i realizacije zajma se isplaćuje novac na vašem tekućem računu. Prilikom ugovaranja extra brzog zajma sami birate koliki iznos zajma treba te potom odredite koji rok otplate vam najviše odgovara. U nastavku prijave navedete sve potrebne osobne podatke te potom im, uglavnom na mail, pošaljete dokumentaciju koja je potrebna. Potom ćete u najkraćem roku dobiti povratne informacije od kreditne kuće.

Extra brzi zajam – ugovorite ga već danas

Svakome se može dogoditi situacija gdje će vam zatrebati dodatna financijska sredstava, a koja trenutno jednostavno nemate. Mnoge kreditne kuće su stoga uvele u svoje ponude extra brzi zajam kako bi što brže i lakše došli do potrebnih sredstava. S extra brzim zajmom možete odmah krenuti rješavati probleme. Ako se vi trenutno nalazite u takvoj poziciji gdje vam je hitno potreban novac, ugovorite već danas svoj extra brzi zajam te krenite rješavati stvari.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (327 ocjena)