Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Koja mi je dokumentacija potrebna za kredit?

Koja mi je dokumentacija potrebna za kredit?

Dokumentacija za dobivanje kredita

Maltene ne postoji odrasla osoba koja u nekom trenu svog života nije bila u situaciji da treba uzeti neki kredit. Naime, krediti su postali sastavni dio života jer su u većini slučajeva i te kako nužni ako planirate napraviti neki veći trošak. Primjerice, rijetko tko će si moći priuštiti plaćanje novog automobila ili kupovinu stana oslanjajući se samo na novac koji zaradi sa mjesečnom plaćom ili pak kroz štednju. Čak iako ste poprilično dobrostojeći, krediti i dalje predstavljaju praktično rješenje ako vam je odjednom potrebna neka veća količina novaca. Ono što može predstavljati ljudima problem je cijeli proces oko dolaska do kredita. Kako bi dobili neki veći iznos kroz banku potrebna vam je dokumentacija i raznovrsna papirologija u ogromnim količinama. Na žalost, banke u nekim aspektima i dalje zaostaju sa općom digitalizacijom svojih procedura. Papiri i dokumentacija su vam potrebni na svakome koraku što može poprilično produljiti cijeli proces oko dobivanja kredita.

Dokumentacija za dobivanje stambenog kredita

Dokumentacija nije samo problem kod banaka. Kompleksni birokratski procesi prisutni su u svakom obliku državnog poslovanja, a kao rezultat samo gubite svoje vrijeme, novac i živce. Kako bi ostvarili kredit, postoji više papira koji ne smiju biti stariji od mjesec dana što znači da je dobra šansa da će te ih morati nekoliko puta podizati kako bi bili dovoljno svježi da se dovrši cijela procedura. Kako bi dobili nekakvu sliku koliko vam je toga zbilja potrebno, dajemo vam primjer koja vam je sve dokumentacija potrebna kako bi ostvarili stambeni kredit u banci. Za početak morate imati ispunjeni predugovor o prodaji nekretnine na kojem su svi podaci o vama, prodavatelju i nekretnini koju bi htjeli kupiti. Uz to morate priložiti izvadak iz zemljišnih knjiga, potvrdu od kućnome broju, uporabnu ili građevinsku dozvolu, kopiju katastarskog plana, posjedovni list, energetski certifikat, službenu procjenu vrijednosti nekretnine. Od vas osobno će tražiti potvrdu poslodavca o zaposlenju i ovjerene zadnje tri platne liste.

Dokumentacija za kredit i kako do brzog novca

Dokumentacija koju smo vam naveli za stambeni kredit je samo osnovna papirologija koja je potrebna da bi se uopće pokrenuo proces dobivanja kredita. Ako kupujete nekretninu koju želite obnoviti ili nadograditi trebat ćete također troškovnike ovlaštenih firmi za sve poslove koje bi htjeli napraviti. Banka također u bilo kojem trenutku ima pravo tražiti dodatnu dokumentaciju ako zaključi da im fali još informacija. Cijeli proces se radi silne birokracije zna poprilično oduljiti pa stoga budite spremni na višestruke odlaske u poslovnicu. S obzirom na to da živimo u razdoblju kada cijene konstantno rastu, budite svjesni da novac koji ste uzeli od banke u konačnici neće nužno biti dovoljan za sve radove koje ste planirali. Ako vam i dalje fali novaca, a treba vam u kratkome roku, najbolja opcija su vam online krediti. Radi se o gotovinskim kreditima preko interneta za koje vam ne treba silna dokumentacija. Cijelu prijavnicu možete ispuniti u nekoliko minuta online, a isplata se vrši već unutar 24 sata.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (148 ocjena)