Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Dajem novčane pozajmice

Dajem novčane pozajmice

U kriznim vremenima kao što je ovo koje nas je snašlo ljudi se nastoje snaći na sve moguće načine. Strah od gubitka posla i redovnih primanja tjera ljude da traže alternativna rješenja. Ne čudi stoga što se sve više na internetskim pretraživačima pronalaze pojmovi poput „dajem novčane pozajmice“, „tražim novac hitno“, „posudba novca hitno“ i slično. U ovakvoj je situaciji teško zadržati hladnu glavu, ali ne treba se zalijetati. „Dajem novčane pozajmice“ zvuči itekako primamljivo, ali treba sagledati stvari iz više kutova.

„Dajem novčane pozajmice“: Što se krije iza ovakvih ponuda

Dajem novčane pozajmice“ – fraza je koja se može pronaći na internetu i sveprisutnim letcima. U hitnim situacijama to zvuči itekako dobro, ali valja pripaziti na nekoliko stvari. Tko daje pozajmice, na koji način želi regulirati pozajmljivanje i pod kojim uvjetima se daju novčane pozajmice. Mnoge kreditne kuće nastoje loviti u mutnom pa novac posuđuju pod neregularnim uvjetima. Naime, u hitnim se situacijama mnogi ne obaziru na takve detalje, ali posljedice mogu biti itekako teške.

Novac se posuđuje bez potpisivanja ugovora i definiranja uvjeta posudbe, a isplata najčešće ide direktno na ruke. Kako ne postoje nikakvi pisani tragovi, obje strane mogu tvrditi da je novac posuđen ili vraćen pod potpuno drugačijim uvjetima nego što to uistinu jest. Upravo je zato važno da se prije nego li se zakačite za „dajem novčane pozajmice“ informirate o samoj legitimnosti poslovanja odabrane kreditne kuće. Najbolje je provjeriti njihovo poslovanje preko sudskog ili obrtnog registra.

 „Dajem novčane pozajmice“: Kako kreditni oglasnik može pomoći u odabiru

Kod pretraživanja pojma „Dajem novčane pozajmice“ dobro je provjeriti i kreditni oglasnik u kojem stvarni korisnici dijele svoja iskustva o pojedinim kreditnim kućama i uvjetima koje nude. To itekako može pomoći kod konačnog odabira. No ono što svakako valja imati na umu jest potpisivanje ugovora i isplata novca na tekući račun.

„Dajem novčane pozajmice“: Što kad vi posuđujete nekome novac

„Dajem novčane pozajmice“ – osim sa strane nekoga kome novac hitno treba, možete se naći i na strani koja drugima pozajmljuje novac. Najčešće je to članovima obitelji ili prijateljima pa je važno napomenuti kako i takvu vrstu transakcija treba tretirati kao poslovnu. Naime, najbolje je regulirati posudbu ugovorom kako bi obje strane jasno znale što se od njih očekuje. Možda zvuči previše rigorozno, ali u ovom slučaju vrijedi ona „čist račun, duga ljubav“. Posuđivanje novca bliskim ljudima nepovratno mijenja dinamiku odnosa, htjeli mi to priznati ili ne, a na ovaj je način možete barem malo držati pod kontrolom.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (291 ocjena)