Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Pozajmice bez plaćanja unaprijed

Pozajmice bez plaćanja unaprijed

Izvanredne okolnosti kao ove u kojima se trenutno nalazimo, u nekim izvlače ono najbolje, a u drugima ono najgore. Ne čudi stoga nimalo što ni u ovakvoj situaciji nismo imuni na raznorazne prijevare. Neke kreditne kuće pa čak i pojedinci koji ih zastupaju nastoje maksimalno iskoristiti situaciju pa posuđuju novac bez ikakvih pisanih tragova. Najčešće traže svojevrsni predujam od na primjer nekoliko stotina ili tisuća eura kao garanciju za posudbu.

Novac potom isplaćuju bez prethodnog potpisivanja ugovora na ruke. Što znači da nema nikakvih tragova o samom pozajmljivanju pa su je i veći rizik od malverzacija. I jedna i druga strana mogu tvrditi da su posudile novac pod drugačijim uvjetima i da su ga na primjer već vratile iako to nije slučaj.

I u takvim okolnostima, ma koliko to teško bilo, važno je zadržati hladnu glavu. Najbolje je prvo provjeriti financijske institucije od kojih planirate dignuti kredit ili pozajmicu. Isto se može napraviti na sudskom ili obrtnom registru. Osim toga, stvarne reakcije korisnika kredita vidljive su i na stranicama kreditnog oglasnika. Sve to može pripomoći u donošenju konačne odluke.

Pozajmice bez plaćanja unaprijed: Što to podrazumijeva kod kreditnih kuća

Kreditne kuće koje posluju u skladu sa zakonom nude pozajmice bez plaćanja unaprijed. S njime sve ide regularnim putem što podrazumijeva jasno naznačene uvjete pozajmljivanja novca, ugovor o pozajmici i isplatu novca na tekući račun. Tako su obje strane upoznate sa svojim obavezama.

Kako do pozajmice bez plaćanja unaprijed

Brze pozajmice bez plaćanja unaprijed sastavni su dio ponude kreditnih kuća, a dostupne su online putem uz predočenje preslike osobne iskaznice i kratice tekućeg računa. Nisu potrebne nikakve ovjere poslodavaca niti jamci ili sudužnici s obzirom na to da se pozajmice bez plaćanja unaprijed temelje na manjim iznosima i kao takve ne predstavljaju prevelik rizik za poslovanje. Jedini uvjet za ostvarenje prava na pozajmice bez plaćanja unaprijed jesu uredne financije, a to podrazumijeva redovna primanja i uredno podmirenje dugova.

Za koga su pozajmice bez plaćanja unaprijed idealan izbor

Pozajmice bez plaćanja unaprijed idealne su za manje kućanske izdatke, podmirivanje minusa na tekućem računu, plaćanje neplaniranih slavlja i putovanja te slično. Na račun po odobrenju zahtjeva sjedaju u najkraćem mogućem roku. Klijenti tako znaju da na njih mogu računati već nakon nekoliko minuta ili najkasnije idući dan. Sve ovisi je li predana dokumentacija kompletna ili su potrebna dodatna objašnjenja. No novac uvijek sjedne u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (255 ocjena)