Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Zajam na osobnu

Zajam na osobnu

Podizanje kredita donedavno je bilo ravno noćnoj mori. Birokracija je gušila svaki pokušaj posudbe novca u najkraćem roku. Skupljanje raznoraznih potvrda, zahtjeva i biljega, uplitanje poslodavca u cijelu priču dodatno je otežavalo stvari. Banke su vršile detaljnu kontrolu svih aspekata života klijenata, pa nije ni čudo što je sam proces odobravanja kredita trajao beskonačno. Stanje je uvelike promijenilo otkad su se na tržištu pojavile kreditne kuće i unijele novi, jednostavniji način rada. One su iz jednadžbe izbacile sve što usporava proces posudbe novca. Birokracija je svedena na minimum, a odlasci u poslovnice postali su stvar prošlosti. Bilo koja vrsta kreditiranja sada je dostupna preko interneta.

Zajam na osobnu: Stvarnost ili samo pusta želja?

Kreditne kuće u svojoj ponudi nude raznorazne vrste kreditiranja koje su dostupne na temelju osnovnih dokumenata, a jedan od njih je zajam na osobnu. Kako mu samo ime govori, za dobivanje istog dovoljne su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Samo na temelju ta dva dokumenta vrši se provjera likvidnosti klijenta. Nema više uplitanja poslodavca, jamaca i sudužnika u cijelu priču što uvelike olakšava brzinu isplate novca.

Banke još uvijek bez obzira na iznose vrše detaljnu provjeru kreditne sposobnosti klijenta koja uključuje provjeru poslodavca, vrstu ugovora o radu, visinu primanja, status jamca ili sudužnika i slično.

Zajam na osobnu: Tko ga sve može zatražiti?

Zajam na osobnu dostupan je svima onima koji paze na financijsku urednost odnosno imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja. Nije bitno jesu li zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme. Samim time priliku za posudbu imaju i oni koji nemaju ugovor za stalno. Što je dosada bilo gotovo nemoguće jer su takve klijente banke smatrale prevelikim rizikom.

U jednakoj mjeri zahtjev za zajmom na osobnu mogu podnijeti i umirovljenici. Nije važno jesu li korisnici tuzemne ili inozemne mirovine. Važno je da se paze da im je financijska slika uredna.

Zajam na osobnu: Kada novac sjeda na račun?

Zajam na osobnu dostupan je isključivo online putem. Nema bespotrebnih dolazaka i čekanja u poslovnicama. Ne gubi se vrijeme koje možete puno bolje iskoristiti. Dovoljno je tek preko internetskih stranica odabrane kreditne kuće zatražiti brzi zajam na osobnu. Kompletna realizacija ide online putem, što znači da se i ugovor o posudbi dobiva na taj način. To je ono što većina banki još uvijek nema. Zajam na osobnu se zbog smanjene birokracije može isplatiti u najkraćem mogućem roku od svega nekoliko minuta ili najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (237 ocjena)