Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Ferratum banka

Ferratum banka

Ferratum banka međunarodno je pozicionirani pružatelj online i mobilnih financijskih usluga. Ona suvereno vlada svijetom financija otkad se prije 15 godina pojavila na tržištu. Njezin se koncept rada zasniva na brzom protoku novca. Klijent im je uvijek na prvom mjestu i kao takvom mu je podređeno kompletno poslovanje. Novac se razmjenjuje na jednostavan i brz način pa je kao takav uvijek dostupan. To je ujedno cilj Ferratum banke – efikasno posuđivanje novca bilo kada i bilo gdje.

Ferratum banka – kreditne linije za svačiji džep dostupne bilo kada i bilo gdje

Birokracija i Ferratum banka ne idu u istoj rečenici. Ferratum banka izbacila je suvišnu papirologiju iz cijele priče i omogućila sve od otvaranja računa do realizacije kredita isključivo preko interneta. Toliko je jednostavno da se može obaviti u svega nekoliko minuta. Ferratum banka u svom bogatom portfoliju ima širok spektar online kredita, zajmova i pozajmica za svačiji džep. Njihov je zaštitni znak manji iznos i kratak rok otplate što do pojave Ferratum banke nije bilo u ponudi.

Ferratum banka omogućuje obradu kredita bez skrivenih troškova

Ferratum banka uvijek pazi na transparentnost svog poslovanja. S njima nema sitnih slova niti skrivenih troškova. Obrada kredita se ne naplaćuje što se ne može uvijek reći za banke. Klijenti nemaju nikakvih dodatnih troškova prilikom podizanja odabrane kreditne linije. Čak su iz cijele priče izbačene ovjere ugovora kod javnog bilježnika čime se štedi i po nekoliko stotina eura.

Ferrtum banka isplaćuje kreditne linije u roku od 24 sata

Ferratum banka tvorac je kreditnih linija idealnih za saniranje nepredvidivih troškova i rupa u kućnom budžetu. Isplaćuju se samo na temelju dva osnovna dokumenta, osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Najvažnije je da klijent ima redovna primanja i uredno podmiruje svoja dugovanja. Novac na račun sjeda u najkraćem mogućem roku koji nikad nije dulji od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Ferratum banka jamči online sigurnost svojih korisnika

Ferratum banka kompletno svoje poslovanje temelji na online rješenjima. Njezini stručnjaci pomno paze na sigurnost klijenata i njihovih računa. Nema razloga za strah, samo je važno pripaziti na redovna ažuriranja antivirusnih programa. Ferratum banka svojim korisnicima podršku pruža od 0 do 24 sata. Možete im se obratiti za pomoć preko njihovih stranica i prepustiti se u sigurne ruke njihovih vještih stručnjaka. Zajedno će vam pomoći riješiti problem i omogućiti da se vaš kredit, zajam ili pozajmica realiziraju u najkraćem mogućem roku. Takav pristup omogućuje brzu obradu zahtjeva i još brži protok novca.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (267 ocjena)