Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije – ako ste se pitali je li to uopće moguće, odgovor je pozitivan. Kreditne kuće su doskočile hrvatskoj birokraciji i promijenile kreditiranje. Kompletna realizacija kredita u potpunosti je prilagođena klijentima i njihovim potrebama. Nema više hodočašćenja po državnim institucijama, skupljanja raznoraznih potvrda, kupovanja biljega i ovjera kod javnog bilježnika. Sada sve možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma bez da napuštate kauč. Za podizanje brzih kredita bez papirologije dovoljna su dva osnovna dokumenta koja već svatko od nas ima kod kuće, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa.

Brzi krediti bez papirologije: Nema ovjera ni zaloga u cijeloj priči

Brzi krediti bez papirologije sastavni su dio ponude vodećih kreditnih kuća, a baziraju se na manjim iznosima, kratkom roku otplate i brzoj realizaciji. Nema uvlačenja poslodavaca u cijelu priču niti korištenja zaloga u pokretninama ili nekretninama. Sve što dodatno usporava proces odobravanja brzih kredita bez papirologije je izbačeno iz jednadžbe. Brzi krediti bez papirologije osmišljeni su tako da na prvo mjesto stavljaju potrebe klijenata, a to u 99 posto slučajeva znači da je isplata novac moguća u najkraćem mogućem roku.

Brzi krediti bez papirologije: Idealna opcija za zaposlene na određeno vrijeme

Brzi krediti bez papirologije namijenjeni su svima zaposlenima i korisnicima mirovine. Kreditne ih kuće odobravaju na temelju financijske slike, a ne pouzdaju se u kreditnu sposobnost kao što to rade banke. Samim time priliku za brze kredite bez papirologije imaju i zaposleni na određeno vrijeme. Oni su jedna od najranjivijih skupina jer su ih banke smatrale prevelikim rizikom. Kreditne kuće su pak u njima prepoznale dobre klijente i brzi krediti bez papirologije im se odobravaju ako imaju redovna primanja i redovno podmiruju svoja dugovanja.

Brzi krediti bez papirologije saniraju kućni budžet

S obzirom da se temelje na manjim iznosima, brzi krediti bez papirologije, idealni su za saniranje manjih rupa u kućnom budžetu. To na primjer mogu biti kućanski popravci, pokrivanje minusa na tekućem računu, neplanirane svadbe, putovanja i druga slavlja ili pak skupe zdravstvene pretrage koje nisu pokrivene osnovnim osiguranjem. Rok otplate klijent prilagođava vlastitim mogućnostima što bi značilo da može otplatiti već sa sljedećom plaćom ili u roku od 6 mjeseci. To je novina u odnosu na banke jer one imaju minimalni rok od 12 mjeseci.

Brzi krediti bez papirologije sjedaju na račun u svega nekoliko minuta

Brzi krediti bez papirologije na račun se isplaćuju u roku od 15 minuta ili maksimalno u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. Sve ovisi o tome je li priložena kompletna dokumentacija i koliko je prethodno zaprimljeno zahtjeva.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (241 ocjena)