Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Što je multivalutni račun

Što je multivalutni račun

Multivalutni račun i za što služi

Multivalutni račun posebna je pogodnost koje vam mogu ponuditi banke prilikom vođenja vašega računa. Ovakav tip računa služi tome da se i domaći i devizni platni promet obavlja preko istog bankovnog računa. Na ovaj način možete imati pod istim bankovnim računom nekoliko valuta, primjerice eure i američke dolare. Radi ovakve pogodnosti, ne morate otvarati višestruke račune za svaku vama relevantnu valutu. Multivalutni račun najčešće koriste ljudi koji su dugo vremena radili u inozemstvu i zaradili su mirovinu u stranoj valuti. Primjerice, ako ste radili u Ujedinjenom Kraljevstvu, vaša mirovina bi stizala u britanskim funtama. Uz korištenje ovakvog računa, ne morate brinuti o prebacivanju sredstava s računa na račun jer se u startu sve nalazi na jednome mjestu. Dodatna pogodnost je to što s ovakvim tipom računa možete plaćati i kod nas ali i u inozemstvu gdje se koristi neka druga valuta. Plaćanje se prvenstveno vrši u domaćoj valuti, a ako se prekorači dostupan iznos na računu, za plaćanje se automatski koristi druga registrirana valuta.

Multivalutni račun i kako se koristi

Najveća prednost koju vam pruža multivalutni račun je ta da ne morate imati i plaćati više različitih računa u jednoj banci. Moguće je imati nekoliko različitih valuta registriranih pod istim bankovnim računom. Glavna valuta koja se koristi je uvijek lokalna valuta, u ovom slučaju euro. Ako koristite svoj račun za plaćanje nekog iznosa gdje euro nije službena valuta, možete izbjeći plaćanje konverzije ako jedna od vaših registriranih valuta pripada lokalnoj službenoj valuti. Ako koristite svoj multivalutni račun u vlastitoj zemlji, prvo će se potrošiti sav iznos koji imate u domaćoj valuti pa će se tek tada trošiti iznos druge valute i to po srednjem deviznom tečaju. Ako primate stranu mirovinu ili često putujete u inozemstvo, otvaranje ovakve vrste računa je svakako isplativija opcija nego otvaranje zasebnog deviznog računa. Kako bi saznali točno kako možete iskoristiti ovakav tip usluge, obratite se za pomoć u svojoj banci gdje će vam objasniti sve detalje.

Multivalutni račun i kako do brzog novca

Multivalutni račun može za neke ljude biti poprilično isplativa opcija no koju god valutu htjeli koristiti, ona vam neće previše značiti ako vam je račun prazan. Danas postaje sve teže pokrivati sve životne troškove. Opća inflacija je ostavila traga na svima nama, a kontinuirano stvaranje novih kriza na globalnoj razini samo produljuje cijelo financijski nestabilno razdoblje. Ako ste se i vi našli u situaciji gdje vam je pod hitno potreban priljev novaca, idealno rješenje bi za vas mogao predstavljati brzi zajam preko interneta. Radi se o modernom tipu bankarske usluge uz koji možete uz minimalnu količinu birokracije doći do novca u kratkome roku. Bez obzira na to koristite li običan ili multivalutni račun, za zajam se može bilo tko prijaviti dok god ima potvrdu o nekom obliku mjesečnih primanja. Cijeli proces se može odraditi u svega nekoliko minuta preko interneta. Nakon što se vaša prijavnica obradi, možete očekivati novac na svom računu već unutar 24 sata.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (316 ocjena)