Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Novac na kamatu

Novac na kamatu

Svatko se jedanput nađe u situaciji gdje vam hitno treba manji iznos novca kako bi što prije riješili problem. Bilo da se radi o iznenadnom dodatnom trošku, neplaćeni računi, kvar na automobilu ili popravak u vašemu domu, najbolje i najbrže rješenje za vas je novac na kamatu. Najveća prednost novca na kamatu je što umjesto davanja zaloga, obvezujete se uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu, ovisno o uvjetima. Sam proces sklapanja ugovora novca na kamatu je veoma jednostavan i brz, neće vam trebati puno dokumentacije te ga možete ugovoriti online već danas!

Novac na kamatu – online ugovaranje kredita

Mnoge kreditne kuće koje postoje na našemu tržištu imaju u svojoj ponudi novac na kamatu, te ga možete ugovoriti preko interneta odnosno online. Na taj način možete ugovoriti  novce na kamatu iz udobnosti vlastitoga doma, u vlaku dok putujete za posao ili u parku. Postupak sklapanja ugovora  novaca na kamatu je vrlo jednostavan, sve što trebate je skinuti ugovor s web stranice odabrane kreditne kuće. Kada ispunite ugovor pošaljete im natrag ispunjeni ugovor s potrebnom dokumentacijom na mail kreditne kuće. Kada se radi o manjim iznosima od  dokumentacije će vam biti potrebna samo vaša važeća osobna iskaznica te kartica tekućeg računa. Ako se radi o većemu iznosu uz navedeno će vam trebati još bankovni izvadak te platna odnosno mirovinska lista. Neće vam biti potrebna ovjera poslodavca. Njima je samo bitno da klijent otplaćuje svoja dugovanja te da redovno prima plaću odnosno mirovinu. Novac na kamatu je dostupan za sve građane, bez obzira na status, koji imaju uredan, neblokiran, tekući račun.

Novac na kamatu – brza realizacija i isplata

Prednost prilikom uzimanja novac na kamatu je što se brzo odobrava i realizira. Nakon što ste se prijavili za novce na kamatu preko web stranice, te im poslali svu potrebnu dokumentaciju na mail, u najkraćem roku ćete dobiti povratne informacije od kreditne kuće. Nakon odobravanja, isti dan možete očekivati isplatu vašega zajma novca na kamatu na vaš tekući račun. Bitno je prilikom ugovaranja novaca na kamatu da imate redovna mjesečna primanja, te da vaš tekući račun nije ni zaštićen ni u blokadi.

Novac na kamatu – ugovorite svoj kredit već danas

Pošto je moguća isplata novac na kamatu već nakon 1 minuta nakon odobravanja, ona predstavlja idealnu soluciju za hitne intervencije. Kada se nalazite u situaciji kada vam treba novac, a kratki ste s vremenom, najbolje vam je rješenje ugovoranje novaca na kamatu. Stoga, ugovorite svoje novce na kamatu i krenite rješavati probleme već danas.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (189 ocjena)