Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Mini krediti

Mini krediti

Potraga za kreditom često se ne veže samo uz velike kredite. Stambeni kredit i kredit za auto nešto što za čime ljudi često posežu, no i za manje sitnice osigurajte si mini kredit te priuštite ono što trebate. Mini krediti korisni su za sve male situacije u kojima je ekstra euro potreban, a otplata isto tako se obavlja u kraćem roku. Ako ste jedan od onih koji nikako ne žele ulaziti u svijet kredita, a opet Vam je novac itekako potreban, mini kredit možda je najbolja solucija kako ući u svijet kredita na mala vrata. Mini krediti savršeni su za Vas i Vaše prilike.

Mini krediti – osigurajte najbolje vjenčanje

Ukoliko se u Vašoj obitelji događa svadba, novca nikada dosta! Treba platiti razne troškove tog velikog dana: sala, organizator, cvijeće, odjeća, troškovi ceremonije, stolica za svakog gosta, catering. Hrvatska vjenčanja veliko su događanje, a novac uvelike diktira kako će ta svadba izgledati. Osigurajte najbolje vjenčanje uz mini kredit. Mini krediti za vjenčanja dopustit će Vam da se brinete o važnijim stvarima u to sretno vrijeme nego brigom o novcu. Mini brzi krediti za vjenčanja lako su otplativa unutar već 6 mjeseci, a dogovorom se mogu otplatiti i ranije..

Mini krediti – školovanje u inozemstvu

Ukoliko školujete sina ili kći van Republike Hrvatske, troškovi školovanja ili života u zapadnoj Europi veliki su. Uz mini kredite školovanje postaje lako i ostvarivo. Ne brinite više o ratama školarine ukoliko ju možete platiti odjednom. Osigurajte svojim potomcima najbolje školovanje u Europi ne brinući se za kućni budžet. Uz mini kredite školovanje u inozemstvu ostvariva je ideja svima, a otplata ovakvog kredita ne traje dugo. Mini krediti upravo su zbog toga dobra opcija jer vrijeme otplate nikako nije dugo pošto se radi o relativno manjim količinama novca. Za školovanje vani mini krediti odlična su opcija.

Mini krediti – ljetovanje iz snova

Još niste posjetili Egipat? Sa ženom planirate putovanje Mediteranom? Privlači Vas mistične kulture azijskog istoka? Uz mini kredite ostvarite putovanje na željenu destinaciju i otpustite svoje brige na par tjedana. Putovanje je danas metoda za kompletni oporavak radnog čovjeka od svih rutinskih briga i problema. Potrebno je svima nama s vremena na vrijeme. Imate destinaciju koju baš želite posjetiti već godinama? Mini krediti savršeni su za Vas. Otputujte daleko bez briga o novcu i obogatite svoj život uspomenama iz daleke prirode. Urbana putovanja Vas zanimaju? Uz mini kredite provedite vrijeme u svakom gradu ovog svijeta kao car! Mini krediti idealno su rješenje za sve vrste putovanja stoga prestanite sanjariti. Mini krediti čekaju na Vas!

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (180 ocjena)