Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Koju kreditnu karticu odabrati

Koju kreditnu karticu odabrati

Kreditna kartica po vašoj mjeri

Veliki izbor kreditnih kartica može ponekada biti zbunjujući te čini odabir prave kartice nimalo laganim zadatkom. Puno ćete lakše odrediti koja je kreditna kartica za vas ako naučite kako izabrati kreditnu karticu. U ovom članku pokušat ćemo vam olakšati nedoumicu na način da ćemo ukratko objasniti vrste kreditnih kartica te način na koje iste funkcioniraju. Četiri glavna koraka pri odabiru kartice kojima se trebate voditi pri odabiru su:

1. Izbor prave kartice za vas.

2. Informiranje o karakteristikama pojedine kartice.

3. Komparacija karakteristika kartice.

4. Podnošenje zahtjeva za izdavanjem kreditne kartice koju ste odabrali.

Naravno, izbor ovisi o vašem trenutnom financijskom stanju, vašim financijskim mogućnostima, ali i samim željama i postavljenim ciljevima koje želite ostvariti korištenjem kreditne kartice. Veliki je broj ponuda kreditnih kartica na tržištu te najbolji način da odaberete pravu za vas je da se informirate o vrstama pojedinih kartica u ponudi, o njihovim značajkama te o načinima na koje one funkcioniraju. U nastavku ćemo detaljnije obrazložiti gore navedene korake kako bi vaša kreditna kartica poslužila ostvarenju vaših želja i ciljeva.

Prava kreditna kartica za vas

Izbor kreditne kartice najviše ovisi o tome za što će vam ona služiti. Želite li imati mogućnost obročne otplate bez da imate sredstva na računu ili pak želite ugovoriti mogućnost kredita na način da će vam brzi kredit biti jednostavno dostupan. Dakle, potrebno je prvo odlučiti u koju svrhu vam je potrebna kreditna kartica kako bi ste mogli pristupiti izboru prave za vas. Kreditna kartica se u većini slučajeva izrađuje u svrhu poboljšanja kreditnog statusa, ostvarivanja raznih pogodnosti (putovanja, kupovina), obročna otplata bez plaćanja kamata (ako se plaća po dospijeću). Nakon što ste se informirali i odlučili za što vam točno potrebna kartica vrijeme je da se informirate o samoj ponudi. Potrebno se raspitati o naknadama za korištenje kreditne kartice, o ugovornim uvjetima određene banke te o kamatnim stopama koje će teretiti vaša zaduženja po kreditnoj kartici. Također, potrebno je proučiti kakve pogodnosti nosi sa sobom određena kartica te jesu li vama te pogodnosti korisne.

Kreditna kartica – komparacija i podnošenje zahtjeva

Nakon što ste se odlučili za što će vam služiti kreditna kartica i u koje svrhe ćete ju koristiti te ste se raspitali o raznim ponudama koje su dostupne na tržištu bitno je napraviti komparativnu analizu odabranih kreditnih kartica. Ovdje je potrebno usporediti koja kreditna kartica ima najmanje naknade i najbolje nagrade. Nakon što prema prethodno navedenim koracima došli do svoje kartice, vrijeme je za podnošenje zahtjeva. Isto možete napraviti preko kreditne institucije odnosno banke (najčešći način ugovaranja) ili pak izravno s izdavateljem kartice. U svakom slučaju postupak nije kompliciran te zahtijeva sljedeće. Potrebno je prikupiti određenu dokumentaciju, a koja najčešće uključuje osobnu iskaznicu, popunjen zahtjev za izdavanjem kartice, platne liste te za umirovljenike zadnji odrezak od mirovine. Navedenu dokumentaciju potrebno je predati te time vaš zahtjev kreće u obradu. Nakon pozitivne ocjene odnosno odobrenja, nadležno tijelo izdat će karticu koju trebate preuzeti i aktivirati nakon čega možete započeti s korištenjem.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (396 ocjena)