Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Financijski oglasnik

Financijski oglasnik

Financijsko se tržište proteklih nekoliko godina itekako promijenilo. Otkad su se pojavile kreditne kuće i banke su nastojale prilagoditi svoje poslovanje klijentima. Neke su u tome bile više uspješne, neke manje. Ono što se ne može poreći da je unatrag desetak godina klijent konačno stavljen na prvo mjesto. Ide se na kartu brze i jednostavne realizacije koja je dostupna preko interneta.

No paralelno s razvojem tržišta rasla je i siva ekonomija pozajmljivača novca koji love u mutnom. Oni svoje usluge nude isključivo bez ikakvih pisanih tragova. U hitnim slučajevima ljudi su najčešće toliko očajni da ni ne razmišljaju o posljedicama. A upravo to može biti pogubno kad se novac isplaćuje bez prethodno potpisanog ugovora i isplatom na ruke. To znači da nema nikakvih pisanih dokaza o uvjetima posudbe niti o konkretnoj posuđenoj svoti novca. I jedna i druga strana tada mogu tvrditi štogod žele.

Financijski oglasnik: Što se krije iza ovog nevjerojatnog alata?

Tu na scenu stupa financijski oglasnik koji na jednom mjestu sabire sve vrste kreditiranja. Financijski oglasnik napravljen je tako da mu se može pristupiti bilo kada i bilo gdje. Na dlanu se kreditnim kućama i potencijalnim klijentima pruža uvid u sve što se nudi na tržištu, od brzih pozajmica do hitnih kredita. Financijski oglasnik jednostavan je za pretraživanje i omogućuje traženje po kategorijama kao što su na primjer vrsta kreditiranja, ključna riječ (pojam) ili pak lokacija. Sve to klijentima olakšava pretragu i usklađivanje s njihovim željama.

Financijski oglasnik: Mjesto na kojem stvarni korisnici dijele svoje dojmove

Osim što omogućuje pretraživanje vrsta kreditiranja na brz i jednostavan način, financijski oglasnik pruža uvid u najpopularnije opije. Na njemu stvarni korisnici dijele svoje dojmove o uslugama koje su isprobali i ocjenjuju kvalitetu istih. To itekako može pomoći onima koji se dvoume koji kredit, zajam ili pozajmicu uzeti. No važno je svakako prije donošenja odluke, uzeti u obzir vlastite mogućnosti i potrebe, a ne se isključivo oslanjati na same recenzije.

Financijski oglasnik: Na što treba posebno obratiti pažnju

Financijski oglasnik na jednom mjestu sadrži najveći broj kreditnih oglasa. On skraćuje vrijeme pretraživanja i donošenja odluke. No ono na što svakako treba obratiti pažnju kod pretraživanja financijskog oglasnika, jest činjenica da sam financijski oglasnik nije odgovoran za sadržaj objavljen na njegovim stranicama. Financijski oglasnik ima informativni karakter te se stoga prije odabira preporučuje provjeriti legitimnost kreditne kuće. Sve se to može napraviti na preko internetskih stranica sudskog ili obrtnog registra. Opreza nikada dosta, stoga se je bolje osigurati s više strana.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (185 ocjena)