Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Financijske usluge

Financijske usluge

Tržište je ono što diktira financijske usluge. U skladu s potrebama klijenata, financijske institucije kreiraju financijske usluge koje savršeno odgovaraju onome što klijent želi. U skladu s time kreirano je internet bankarstvo koje u Lijepoj našoj, unatoč brojnim prednostima, koristi tek trećina klijenata. Ponajviše se radi o mlađim populacijama koje internet imaju u malom prstu, ali ponajviše od svega ne žele svoje slobodno vrijeme trošiti u dugim redovima u bankama. Novac radije prebacuju na online putem jednako kao što i plaćaju račune. No ono što im donedavno nije bilo omogućeno, jest podizanje kredita preko interneta.

Kakve financijske usluge nude kreditne kuće

Takve financijske usluge među prvima su prepoznale i na tržište plasirale kreditne kuće. One su uvele kompletnu realizaciju kredita, pozajmica i zajmova online putem. Sve se, od podnošenja zahtjeva i potpisivanja ugovora do isplate novac, odvija bez izlaska iz kuća. Nema bespotrebnog odlaska u poslovnicu niti gubljenja vremena s birokracijom. Bilo koja od usluga dostupna je samo uz presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg račun. Nema više uvlačenja poslodavac ni javnih bilježnika u cijelu priču već su ove financijske usluge maksimalno pojednostavljene.

Kakve financijske usluge nude banke

Banke u svojoj ponudi financijskih usluga nude štednju, raznorazne pripomoći u kućanstvu, u slučaju nezgoda na cesti i slično. Jednako tako omogućuje plaćanje računa online putem. Bez napuštanja svog doma, klijent ih može platiti što je izuzetno bitno u ovakvim trenucima. No ono što nema u financijskim uslugama banaka jest realizacija kredita preko interneta. Zahtjev se može podnijeti online putem, ali potpisivanje ugovora odvija se u poslovnicama.

Besplatne financijske usluge: Kreditni kalkulator računa vašu mjesečnu ratu

Financijske usluge koje klijenti mogu pronaći na internetu su i kreditni kalkulatori. Riječ je o besplatnim alatima preko kojih klijenti mogu izračunati kolika bi im bila mjesečna rata za kredit, neovisno o tome je li u pitanju namjenski ili nenamjenski kredit. Na temelju željenog iznosa, efektivne kamatne stope i broja godina otplate, kreditni kalkulator računa mjesečni anuitet. Na temelju toga, klijent dosta precizno može odrediti koliko novca mjesečno treba izdvojiti za otplatu i može li njegov kućni budžet to podnijeti.

Financijske usluge: Što sve nude posrednici

Izuzev banaka i kreditnih kuća, na tržištu svoje financijske usluge nude i financijski posrednici. Oni nude posredovanje između privatnih korisnika i financijskih institucija. Klijent im kaže što želi, a oni pronalaze najbolje ponude i na temelju realizacije ostvaruju dio zarade. Najčešće ih angažiraju klijenti koji nemaju vremena ili živaca baviti se istim, a hitno im treba rješenje.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (138 ocjena)