Bankarenje.hr

Iz minusa u plus!

Prijavi se za online kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr. Sredi svoje financije iz fotelje.

Iskoristi jedinstvenu priliku kreditiranja i dovedi svoj budžet u plus. Pripremi samo osnovnu dokumentaciju i u nekoliko minuta zatraži novac u pokretu!

Plan otplate

Od 15 do 365 dana

Unaprijed odredi svoj plan otplate za kredite, pozajmice i zajmove koje ti nudi bankarenje.hr, te transparentno izračunaj svoju ratu kredita.

Vraćanje kredita

Jednake mjesečne rate

Novac se vraća kroz mjesečne anuitete u jednakim ratama. Prije uzimanja kredita, pozajmice ili zajma možete lako izračunati iznos.

Upravljanje budžetom

Novac troši kako želiš

Poštujemo diskretnost, zato kod nas nema pravdanja troškova. Novac koji zatražite je vaše vlasništvo i možete ga trošiti kako želite.

Cash expert

Cash expert

Otkad su se na tržištu pojavile kreditne kuće, protok novca je postao puno jednostavniji i brži. Najviše su od cijelog procesa profitirali klijenti kojim je skraćen put od podnošenja zahtjeva do isplate novca. Nema više bespotrebnog hodanja po državnim institucijama, skupljanja raznoraznih potvrda, uvlačenja poslodavaca u cijelu priču te najbolje od svega nema više dolazaka u poslovnicu.

Kompletna realizacija odabranog načina kreditiranja ide isključivo preko interneta uz minimalnu dokumentaciju. Ako ste se pitali što je to minimalna dokumentacija, riječ je o dva osnovna dokumenta koja svatko od nas već ima doma, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Uvelike su tome pridonijeli cash experti, financijski stručnjaci specijalizirani za brze kredite.

Tko je cash expert?

Pretražujući kreditne linije na internetu, zasigurno ste naišli na pojam cash expert. Cash expert je financijski stručnjak koji je svojim klijentima stoji na usluzi od 0 do 24 sata. Njegova je zadaća pomoći im u u što lakšoj realizaciji odabranog kredita. To u prijevodu znači da sve što su dosad morali obavljati u poslovnicama uz pomoć cash experta mogu obaviti preko interneta.

Cash expert – stručnjak za ekspresnu realizaciju i isplatu kredita

Cash experti specijalizirani su za brze kreditne linije kao što su online krediti, zajmovi i pozajmice. Isti se baziraju na manjim iznosima, kratkom roku otplate i brzoj realizaciji. Novac na račun sjeda u najkraćem mogućem roku koji nikada nije dulji od 24 sata. Prednost ovakvog načina posuđivanja novca, osim u online pristupu, leži i potpunoj prilagodbi. Naime, klijent svojim potrebama prilagođava otplatni rok, što nikako nije slučaj s bankama. Odabrani kredit može vratiti na primjer za 30 dana ili za 6 mjeseci, dok banke ne nude rok otplate kraći od 12 mjeseci.

Cash expert usmjerava vaše financije i pomažu u realizaciji kredita

Među najtraženijim kreditnim linijama u čijoj realizaciji pomažu cash experti su kratkoročni nenamjenski krediti. Klijenti ih preferiraju nad svima ostalima zato što ih mogu trošiti na koji god način žele i na štogod žele. Kreditne kuće ne uvjetuju njihovu namjenu pa ih klijent može na primjer potrošiti za sanaciju kuće, popravke na automobilu, razna slavlja i slično.

Takve su linije namijenjene svima neovisno o vrsti ugovora temeljem kojeg su zaposleni. Mogu ih u jednakoj mjeri zatražiti zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme kao i korisnici mirovina. Najvažnije je da imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja. To je temelj na kojem se vrši procjena u odobravanju kreditnih linija.

"Zahvaljujem se na izrazitno korektnom odnosu i izlasku u susret. Pomogli ste mi kada me nitko nije htio niti saslušat. Preporuka svima kojima gori pod petama i trebaju novac što prije!"

Dijana S.

"U poslovanju s Vama saznao sam da još uvijek ima poštenih i onih spremnih pomoći ti kada je najteže. Vrlo jednostavna prijava i preko mobitela i kompjutera koja ne zahtjeva silne papire i potvrde."

Jasminko Z.

"Novac sam dobila u jednom danu, prijavila sam se ujutro, a već poslije podne sam bila na bankomatu. Maksimalno diskretno bez pitanja."

Zlata G.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (158 ocjena)